Fernisering og annoncering af vindere af Kørner-konkurrencen!

I går, torsdag d. 2. maj, var ferniseringsdato for årets Kørnerkonkurrence. 29 værker er udtaget og er nu udstillet på Arken, og til ferniseringen kunne et stort publikum, bestående af elever og lærere, forældre og andre interesserede (bla. fra Undervisningsministeriet) nyde værkerne og fejre vores fag og det engagement, både lærere og elever, og ikke mindst museerne og John Kørner, har lagt i at få udstillingen til at blive til virkelighed endnu en gang.

Som noget nyt var der i år helt særlige præmier til de tre kårede vinderværker. Mads Nørgaard har helt exceptionelt sponsoreret flotte præmier. Og vinderne blev lykkelige, ikke mindst over æren!

Priserne gik i år til:

  1. præmie: Sarah Iversen: “Farmor, jeg savner dig” – præmieret med et gavekort på 7000 kroner til Mads Nørgaard
  2. plads (delt 2. plads): Salma Sameer Al-Atrash: “Mor” – præmieret med gavekort på 2000 kr til Mads Nørgaard samt Signe Munch Dahlgaard og Amalie Lund Storgaard: “Hard Nipples” – præmieret med gavekort på 2000 kr til Mads Nørgaard

Udstillingen kan ses på Arken indtil 23. maj 2024 og rejser herefter videre til Vendsyssel Kunstmuseum, hvor vi afholder lærerkursus og fernisering 10. september.