Sneak peek på næste skoleårs kurser

I skoleåret 19/20 har vi i Billedkunst-og Designlærerforeningen fokus på formgivning i 3D – det være sig både analog formgivning og digital formgivning. Programmet for efterårets kurser er næsten faldet på plads – og det vil vi gerne dele med jer her.

Vi starter året ud med et formgivningskursus i ler – rettet mod både billedkunstfagets mangeårige tradition for modellering i ler samt mod designfagets brug af ler og keramik som materiale inden for bl.a. produktdesign. Kursets oplægsholdere er erfarne inden for feltet – og rummer både en keramiker samt en billedkunstlærer.

Derudover slutter vi kalenderåret 2019 af med et kursus uden for temaet – men i stedet vinklet mod muligheden for at aflevere produkt-SRP/SSO/SOP i billedkunst og design suppleret med et møde med billedkunstneren Julie Nords kunst på Marselisborg Gymnasium – og en intro til Julie Nords arbejdsmetoder.

Og glem desuden ikke vores rejsekursus til Biennalen i Venedig – med fokus på at blive opdateret på global samtidskunst. Læs mere om kurset her.

Skriv følgende datoer ind i kalenderen allerede nu – og hold øje her på hjemmesiden samt i GL-E-kataloget:

2. september 2019: LER! Formgivningskursus i ler for billedkunst- og designundervisere på Brandts i Odense. Se program og info om tilmelding og pris her.

12.-16.november: Rejsekursus til Biennalen i Venedig

29. november 2019: Produkt-SRP/SSO/SOP i billedkunst og design – og Julie Nords kunst og arbejdsmetoder på Marselisborg Gymnasium. Se program og info om tilmelding og pris her.