5.oktober 2022: Sense the future

Om kurset:
Mærk og brug fremtiden i designundervisningen i dette praksisnære og inspirerende kursus, målrettet designlærere på de gymnasiale uddannelser. Kurset er udviklet i samarbejde med Designskolen Kolding.

Kurset fokuserer på at give undervisere redskaberne til at vise deres elever, at design kan være den enkeltes nøgle til at løse nogle af verdens udfordringer og få afgørende indflydelse på fremtiden – noget, som vi ved, at mange unge har et brændende ønske om. 

Med afsæt i scenarietænkning har kurset til sigte at inspirere til at tænke i proces og metode, hvor deltagerne selv skal afprøve deres kreativitet samt formulere designudfordringer. I kurset arbejdes der med metoder og kompetencer, som designere også bruger til hverdag herunder materialeforståelse, teamsbuilding og idegenerering. Kurset er således med til at undersøge, hvordan forståelsen af materialer, taktilitet og sanselighed kan bruges som redskaber i designundervisningen – og i tænkningen af en bedre fremtid. 

Program:
Se det fulde program herunder:

Målgruppe: 
Undervisere på gymnasier og andre ungdomsuddannelser

Tid og sted:
Sense the future er et heldagskursus med forplejning. Ankomst kl 9.00 til morgenmad og kaffe. Derefter kursus fra kl 09:30 – 16:30.

Kurset afholdes på Designskolen Kolding, Ågade 10, 6000 Kolding.

Onsdag den 5. oktober kl 09:00 – 16:30.

Pris: 
1800kr for medlemmer og 2200kr for ikke-medlemmer

Tilmelding senest d. 10. september 2022
Tilmelding er bindendeVed tilmelding siger du ja til, at vi opbevarer info om din mail, arbejdsplads og fag, således vi kan kontakte dig ifbm. kurset.