13.november: Grafisk æstetik i photoshop

Praksisorienteret kursus: Grafisk æstetik i photoshop
Vil du også arbejde med grafiske produktioner i programmet Photoshop, så har du her muligheden for at deltage i et praksisorienteret kursus. Kurset har fokus på, hvordan vi kan arbejde med grafisk design og grafisk æstetisk i programmet photoshop.

Kurset er delt op i to runder, hvor der om formiddagen introduceres til programmet Photoshop. Der gives her en instruktion til de mest almindelige redskaber og indstillinger i programmet, som gør det muligt at komme i gang med programmet. I programmets anden runde vil vi kigge nærmere på grafisk æstetisk og hvordan vi kan arbejde med grafiske og æstetiske processer i undervisningen.

Kurser kræver, at man har kendskab til at arbejde med computer. Det er på kurset muligt at anvende Godbanens computere, hvor der allerede er installeret Photoshop. Man er ligeledes velkommen til at medbring egen computer – Photoshop tilbyder i den forbindelse en 7-dages gratis prøveperiode, som er tilgængelig på deres hjemmeside.


NB: På kurset er der max plads til 10 deltagere

Formål: At give en generel og praksisorienteret introduktion til photoshop og grafisk æstetik, der kan bruges i både billedkunst og design samt design & arkitektur

Målgruppe: Kurset henvender sig til både design- og billedkunstlærere.

Pris: 1200kr for medlemmer / 1600kr for ikke-medlemmer

Hvor: Godbanen i Aarhus, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Tilmelding: Til Stine Gørup Sørensen SGS@svendborg-gym.dk. Tilmelding er bindende.