29.feb.-1.marts 2024: FIP/GF-kursus “DRØMME” (internatkursus)

Igen i år inviterer Billedkunst-og Designlærerforeningen i samarbejde med fagkonsulenten på to-dages kursus med temaet DRØMME.

Målgruppe:
ALLE billedkunst-, design-, design & arkitekturundervisere på gymnasialt niveau (stx, hf, htx, hhx). Tag din billedkunst/designkollegaer under armen og duk op til to dejlige dage sammen med en masse fagkolleger.

Tid og sted:
Torsdag d. 29.februar til og med fredag d. 1.marts i Odense. Vi skal indlogeres på Odense Congress Center og på dag 2 skal vi samarbejde med Brandts og Kulturmaskinens Medieværksted og Tekstilværksted.

Foreløbigt program (endeligt program foreligger i løbet af efteråret):

Torsdag den 29.februar kl. 9.30-16.00 (ordinært FIP-kursus) – se programmet her.

NB: Til denne del søger vi workshopholdere fra fagene – se: Open Call 23_24

Derefter transporterer vi os til Odense Congress Center, hvor vi skal overnatte. Her følger der eftermiddagshygge med drinks, middag og kreativt aftenarrangement med Sofie Hvidtved, der er BA i Grafisk Kommunikation. Følg hende her.

Fredag den 1. marts 2023 kl. 8.30-15.00 
Dagen står i BDf-tegn, og her afholder vi vores årlige generalforsamling og generalforsamlingskursus – i år i samarbejder med Brandts og Kulturmaskinen. Dagen starter med ordinær generalforsamling på Odense Congress Center, hvorefter vi drager mod Brandts og Kulturmaskinen. Undervejs spiser vi en dejlig frokost.

Se programmet for fredag d. 1.marts 2024 her: FIP_GFk_dag 2_2024

Pris og tilmelding:
Pris for den samlede pakke: to-dages kursus inkl. forplejning, 2-retters middag m. vin, overnatning og kreativt aftenarrangement (dag 1 og dag 2):

  • Medlemmer af BDf: 2500kr
  • Ikke-medlemmer af BDf: 2900kr
  • Dertil skal indregnes prisen på FIP-kurset (dag 1 ekskl. middag, overnatning og kreativt arrangement)

OBS: Husk at tilmelde jer FIP kurset separat via GL-E.

Tilmelding senest d. 10.januar 2024 – hér

Tilmelding er bindendeVed tilmelding siger du ja til, at vi opbevarer info om din mail, arbejdsplads og fag, således vi kan kontakte dig ifbm. kurset.

Alternativ pris:
Ønsker man udelukkende at deltage på dag 2:

  • Pris for kursus og forplejning på dag 2: 700kr for medlemmer

Vi håber at se jer alle.

Mange hilsner
BDf og fagkonsulenten