26.10.17 Fyraftensmøde på Utzon Center

Kom til fyraftensmøde på Utzon Center og hjælp os med at blive klogere på hinanden.

Utzon Center udbyder altid undervisningsforløb i forbindelse med aktuelle udstillinger og der bliver flere tilbud i fremtiden.

Denne aften vil vi fortælle om det aktuelle undervisningsforløb ’Under The Surface’, der tager afsæt i fotoudstillingen ’SURFACE’ af Søren Solkær. Udstillingen vises på Utzon Center i perioden 13. oktober 2017 – 7. januar 2018.

Vi fortæller også om planerne for foråret 2018. I 2018 ville Jørn Utzon være fyldt 100 år og det fejrer vi på Utzon Center med udstillingen ’Horisont’, der viser hvordan Utzons rejser og oplevelser med fremmede kulturer farvede hans arkitektursyn og dannede grundlag for nogle af hans mest vidunderlige og ikoniske bygninger.

Vi kommer til at udvikle undervisningsforløb der tager afsæt i denne udstilling, med forløb der tager fat i den helt grundlæggende arkitekturforståelse. Med Jørn Utzon i tankerne undersøges arkitektoniske principper, naturen som inspirationskilde, geometri og konstruktion. Vi bestræber os på at undervisningsforløbene inddrager både det fysiske og teknologiske, for bedre at kunne forstå og skabe arkitekturen.

Til fyraftensmødet lægger vi op til dialog. Hvordan kan vi bruge hinanden? Hvordan tilrettelægger Utzon Center forløb, der kan tilføje og inspirerer til jeres undervisning? Vi ønsker at blive kloge på jeres nye fag og håber i vil blive klogere på hvad vi kan tilbyde jer!

Vi glæder os til at møde jer!

Tilmelding: Anne-Lise Schou ap@hasseris-gym.dk – senest d. 22/10-2017. Husk at nævne jeres medlemsskab.

Fyraftensmøder

I samarbejde med en række kunstmuseer og kunsthaller lancerer bestyrelsen i foråret 2017 et nyt koncept: Fyraftensmøder. Ideen er den, at vi som underviserer i billedkunst og design bliver inviteret til gratis introduktioner til aktuelle udstillinger og undervisningsmaterialer fra kunstinstitutionerne - for på den måde at hente nye ideer og inspiration til både besøg med eleverne på kunstinstitutionerne men også til den daglige undervisning.