Veloverstået kursus og nyt i materialebanken

I fredags afholdt BDf et velbesøgt kursus i både produkt-SRP og workshop med Julie Nord. Stor tak til både fagkonsulenten, Doris Hostrup og Julie Nord for et godt arrangement.

På kurset talte vi om eksamen i vores fag og vi udviklede nye idéer til, hvordan vi kan indtænke produkt-SRP i vores fag. I løbet af det nye år vil vi sørge for at få delt de opgaveformuleringer, vi arbejdede på på dagen – og håber også, I vil dele, hvis I selv har noget liggende.

Som noget nyt har vi oprettet en side kaldet “Materialer fra BDf-kurser“, hvor vi vil sørge for, at materialet fra kurser kommer til at lægge tilgængeligt for alle medlemmer – også selvom, man ikke har deltaget i kurset. Tjek det ud – der ligger nogle rigtig gode øvelser fra Julie Nord-workshoppen.