Temaet for Kørners Kunstkonkurrence skoleåret 18/19 er offentliggjort

Rigtig mange elever, forældre, billedkunstunderviserer og andre interesserede museumsgæster var mødt op, da der i dag var fernisering på Kørners Kunstkonkurrence 2018 på Vejle Kunstmuseum. Ferniseringen blev åbnet af museumsinspektør Marie Dufresne, John Kørner og fagkonsulent Bonnie Bay Andersen, der alle satte ord på motivationen for at skabe en sådan konkurrence for billedkunstelever i Danmark.

Ferniseringen blev samtidig en lejlighed til at præsentere næste års tema for Kørners Kunstkonkurrence: “Papir”. Så hermed en opfordring til allerede nu at planlægge et forløb med temaet papir i næste skoleår – til deltagelse i Kørners Kunstkonkurrence, der får deadline for indsendelse af værker i april 2019. Mere herom senere.