Tak for et godt fyraftensmøde på Utzon

bty

Billedkunst-og designforeningen holdt den 4. januar fyraftensmøde på Utzon Center, hvor Julie Klok og Mathilde Marling Kiib fra Utzon fortalte om Centrets kommende udstillinger og begivenheder, der alle primært kommer til at handle om Utzon, der ville være fyldt 100 i 2018. 

Utzon Centrets hjemmeside kan man finde undervisningsmateriale til Utzon Centrets udstillinger herunder den nuværende Surface udstilling med Søren Solkærs iscenesatte kunstnerportrætter. Udstillingen er forlænget til d 14.02. Søren Solkær fortalte selv efter fyraftensmødet om sine iscenesatte billeder af streetart kunstnere foran deres egne værker.  Søren Solkær har udgivet flere bøger om sin portrætkunst dels af kendte musikere dels  bogen  “Under the Surface”,  der et flot katalog med  med kunstnerne foran deres værker.