21 nye billedkunstundervisere på fagdidaktik

Disse dage afholder Teoretisk pædagogikum årets fagdidaktiske kursus i billedkunst med hele 21 kandidater – fantastisk.

På kurset arbejder vi med de nyeste strømninger inden for faget: undersøgende undervisning, almendannelse og kreativitet, det antropocæne og nymaterialisme og selvfølgelig læser vi læreplaner og fremstiller nye forløb inden for de nyeste strømninger. Måske kan du hente inspiration via de grafisk faciliterende forløbsplaner nedenfor?

Tak til alle kandidater for nogle dejlige dage med god stemning.

…Måske sidder du som erfaren billedkunstunderviser og synes, at dét lyder spændende alt det nye? I den optik minder vi om, at der også næste skoleår udbydes et endags-mini-fagdidaktik-kursus for erfarne undervisere. Hold øje med SDU’s hjemmeside og tjek i GL-E-bladet.