Husk deadline for Kørners Kunstkonkurrence 2020

Husk at deadline for indsendelse af værker til Kørners Kunstkonkurrence ligger tidligt i år og er d. 25.02.2022 kl 16.00 til konkurrence@kunstogdesign.net, hvorefter værkerne bliver bedømt og offentliggørelse af vindere finder sted på BDfs hjemmeside umiddelbart herefter.

For at lette arbejdet omkring udvælgelsen er det meget vigtigt for dommerkomitéen, at følgende overholdes:

Om indsendelse af værker:

  • Læreren samler alle oplysninger om alle deres elevers værker (fotos i så høj opløsning som muligt) i én samlet pdf med tydelig angivelse af følgende: a) Fuldt navn på eleven/eleverne, b) Titel på værket (eller “uden titel”), c) Materialer og størrelse (højde, bredde, dybde). Tip: pdfen kan evt. sendes med WeTransfer (se skabelon til indsendelse)

Se mere om konkurrencebetingelser her. Vær også opmærksom på, at elever, der bliver udvalgt til udstilling, selv skal afhente deres værker efter endt udstilling.

Vi glæder os til at opleve de mange værker!