Praktisk information om indsendelse af værker til Kørners Kunstkonkurrence 2021

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der er enkelte undervisere, der ikke har modtaget mail om den praktiske information ifht. indsendelse af værker til Vejle Kunstmuseum.

Derfor følger her info om praktiske informationer (fra mail sendt fra konkurrence@kunstogdesign.net – tjek evt. spamfilter):

“Som følge af Covid 19 og da museet ikke har lov at åbne endnu, skal kunstnerne bag de 33 vinderværker aflevere eller sende deres værker til Vejle Kunstmuseum, Flegborg 16-18, 7100 Vejle så de er MODTAGET enten onsdag 14. april eller torsdag 15. april. Værkerne kan også afleveres på museet i tidsrummet 9-14 efter bekræftet aftale med Trine Grøne tlf. 40167053 eller mail trigr@vejle.dk , eller sendes med post til museet. Mrk: Kørners Kunstkonkurrence. Vær i god tid, send allerede nu! 

Værkerne skal afleveres udstillingsklar, dvs. indrammet og klar til ophængning. Videoværker afleveres eller sendes som fil eller lignende. Kunstmuseerne står for fremvisning i udstillingen.

Udstillingen varer fra d. 28.april til den 24.oktober 2021. Værkerne skal afhentes på Kastrupgårdsamlingen fra d. 2.november til onsdag d. 22.december. Der kan evt. aftales transport med Kastrupgårdsamlingen, men det er det enkelte gymnasium, der skal betale denne transport.”