Endeligt program for FIP/GFk 2022 er landet

Er du tilmeldt FIP/GFk 2022, så er det endelige program for dag 1 og dag 2 nu landet. Og det bliver fedt; kom på workshop i Grønlandsk kunst, Japan som inspirationskilde i kunst og design, Digitale dilemmaer i design, kunst og arkitektur, Verdensblik i teori, analyse og praksis – eller spørg dig selv, om less altid er more?

Ud over de lange workshops, som vi kalder det, skal du også deltage i kortere workshops med fokus på: erfaringsudveksling af SRP/SSO/SOP/EP, forløb, portfolio, eksamensprojekt, eksamenspræsentation og/eller designprojekter på tværs af forløb.

HUSK: Der er stadig åbent for tilmelding til årets FiP på Rosborg Gymnasium 3.3 2022 – endeligt program med workshoptitler er på plads. Tilmeld dig her:

https://www.gl.org/kurserogarrangementer/Sider/kursusdetaljer.aspx?courseId=3851”

Se programmerne her:

Og læs mere om dagene her.