Hold øje med fagets postkasse og #kørnerskunstkonkurrence

Inden for nærmeste fremtid sendes plakaten fra Kørners Kunstkonkurrence 2020 rundt til samtlige gymnasiale uddannelser, der udbyder billedkunst og/eller design. Plakaten sendes i et paprør og er adresseret til uddannelsesstedets billedkunst/designunderviser.

Vi håber, I vil hænge plakaten op i jeres lokale og dermed skabe fokus på konkurrencen. Plakaten er designet af John Kørner og udgivet af BDf i samarbejde med Kastrupgaardsamlingen og Vejle Kunstmuseum.

Plakaten kan desuden downloades her, ligesom I som medlemmer finder et inspirations-ppt til temaet RUM her.

Hold desuden øje med #kørnerskunstkonkurrence på Instagram – her deler alle, der har lyst, bud på kunstnere, udstillinger, værker osv., der kan indtænkes i planlægningen af forløb/projekter med temaet RUM. Del med!