I dag: Deadline for Kørners Kunstkonkurrence

Kære alle

Husk, at der er deadline for Kørners Kunstkonkurrence i dag kl. 16.00.

Om indsendelse af værker til: konkurrence@kunstogdesign.net:

  • Læreren samler alle oplysninger om alle deres elevers værker (fotos i så høj opløsning som muligt) i én samlet pdf med tydelig angivelse af følgende: a) Fuldt navn på eleven/eleverne, b) Titel på værket (eller “uden titel”), c) Materialer og størrelse (højde, bredde, dybde). Tip: pdfen kan evt. sendes med WeTransfer (se skabelon til indsendelse)
    • Kriterier for bedømmelse: De indsendte værker skal tematisere ’Naturligvis’. Eleverne bedømmes på deres evne til at undersøge temaet ’Naturligvis’ på en original, virkningsfuld og interessant måde

Mange hilsner
Dommerkomitéen i Kørners Kunstkonkurrence