Tak til Kastrupgaardsamlingen, Vejle Kunstmuseum og John Kørner

Bestyrelsen i Billedkunst- og Designlærerforeningen vil gerne sige stor tak til alle de fremmødte til den flotte elevudstilling på Kastrupgårdsamlingen i går. Her mødtes undervisere, elever, forældre og museumsgæster for at deltage i anden ferniseringsrunde på de udvalgte værker fra Kørners Kunstkonkurrence. 

Temaet for 2019 var Papir, og diversiteten i værkerne var stor – fra udskårne silhuetter i toiletruller til et helt værelse med inventar foldet i papir. Værkerne er over sommeren vandret fra Vejle Kunstmuseum til Kastrupgårdsamlingen, og glæden ved at gense værkerne i de nye omgivelser var stor. 

Under ferniseringen annoncerede John Kørner, at næste års tema handler om RUM. I forlængelse heraf bad fagkonsulent Bonnie Bay Andersen de fremmødte om at holde øje med BDfs hjemmeside, hvor der er lagt inspiration og billedmateriale ud til, hvordan man kan arbejde med rum i sine forløb i billedkunst og design & arkitektur i det kommende skoleår.

En stor tak skal lyde til Vejle Kunstmuseum, Kastrupgårdsamlingen, Bonnie Bay Andersen og ikke mindst John Kørner. I BDf glæder vi os meget over samarbejdet og ser frem til at deltage i næste omgang af Kørners Kunstkonkurrence.

Se fotos fra feriniseringen her: