GLÆD JER TIL 5.-6.MARTS

I samarbejde med fagkonsulenten lagde bestyrelsen i går – næsten – sidste hånd på planlægningen af FIP/GF-kurset med temaet FORTID / FREMTID d. 5.-6.marts.

Vi glæder os helt vildt til at kunne afsløre det endelige program for jer, men indtil videre kan vi fortælle, at vi i dagstimerne på både dag 1 og 2 skal opholde os på Designskolen i Kolding, hvor vi både skal arbejde med temaerne Play, People & Planet i Designskolens laboratorier, deltage i praksisnære workshops omkring temaer som det digitale og det historiske, høre oplæg fra fagfolk inden for leg og innovation, ligesom vi skal spise og tænke bæredygtigt.

Når dag 1 er omme tager vi til Hotel Scandic i Kolding, hvor der serveres en to-retters menu med vin (se nedenfor) og efterfølgende mødes vi med en anerkendt, dansk kunstner, der guider os gennem innovative øvelser i kompositioner, farver, tegning – alt sammen mens vi hygger i festligt lag.

Nærmere info om pris og tilmelding følger på vores kursusside inden for nærmeste fremtid. Men vær vakse ved tasterne – i første omgang tilbydes max 90 pladser på kurset (ikke gældende for FIP-delen af kurset, dag 1).