09.03.18: Generalforsamlingskursus

Generalforsamling og kursus fredag d. 9.marts 2018 kl. 9.30-20.00 på Nordatlantens Brygge i København

Dagens program:

9.30 Velkomst
m. kaffe, te og morgenbrød

10.00-12.00 Kursus: At skabe en fortælling – med tape!

Med udgangspunkt i at designe og bygge et lokalt byrum udforskes form, funktion, materiale og skala ved brug af hverdagsmaterialet tape. At bygge i tape kræver kun ganske få redskaber og materialer – til gengæld er der et væld af muligheder for at formgive og anvende forskellige teknikker.

Workshoppen indledes med et kort oplæg om brugen af tape som byggemateriale, herefter følger en skalaøvelse som optakt til arbejdet med at bygge i tape, og der afsluttes med en præsentation af udvalgte modeller.

Undervisere: arkitekterne maa Julie Dufour og Malene Abildgaard fra My Little Architect

12.00 Frokost

Lækker frokostbuffet, som serveres i huset

13.00 Omvisning på Nordatlantens Brygge

Vi får en introduktion til den aktuelle udstilling Remains -Perlehænder skifter hænder.

Den grønlandske performancekunstner Jessie Kleemann (GL/DK), skaber sammen med kunstnerne Nanna A Nikolajsen (GL/Dk) og Sonya Kelliher-Combs (CAN/Alaska) en fortælling om forandring; om kulturelle og klimatiske skift, og om hvordan især kvinder har tilpasset sig forandringerne. Værkerne er maleri og skulptur, og de har en høj håndværksmæssig karakter, da perler, skind, broderi m.m. ofte indgår. Udstillingen har også en interaktiv del, hvor publikum selv har mulighed for at arbejde med materialerne og derved afspejle den regionale tradition.

14.30 -15.30 Mød fagkonsulent Bonnie Bay Andersen

Bonnie Bay Andersen fortæller om seneste nyt vedr. fagene Billedkunst, Design og Design & arkitektur

15.30-16.30 Generalforsamling (dagsorden udsendes senere)

Undervejs får vi kaffe og te

17.00 – 20.00 Fælles Middag

Vi følges ud i byen og spiser på et af Christianshavns små steder. Giv besked ved tilmelding, om du er interesseret, så vi kan bestille bord, Middagen er inkluderet i prisen – så vi håber, at alle vil med.

Pris:

Pris for medlemmer (inkl. middag): 1200,-kr.

Pris for ikke-medlemmer (inkl. middag): 1600,-kr. (inkl. kontingent)

Tilmelding:

Tilmeld dig til lise.vindel.pedersen@rks-gym.dk

Tilmeldingsfrist den 1. februar 2018