27.09.17: Fyraftensmøde på Trapholt

I forbindelse med udstillingen Mad inviterer Trapholt til et gratis fyraftensmøde for medlemmer af GLB&D. Vi får bl.a. en omvisning i Mad med fokus på muligheder for formidling af udstillingen samt en afprøvning af udstillingen Din udstilling også med henblik på formidlingsmuligheder.

 

Tilmelding:

Tilmeld jer senest d. 20.september via mail til kbj@trapholt.dk med dit/jeres navn og skole.

 

Fyraftensmøder

I samarbejde med en række kunstmuseer og kunsthaller lancerer bestyrelsen i foråret 2017 et nyt koncept: Fyraftensmøder. Ideen er den, at vi som underviserer i billedkunst og design bliver inviteret til gratis introduktioner til aktuelle udstillinger og undervisningsmaterialer fra kunstinstitutionerne - for på den måde at hente nye ideer og inspiration til både besøg med eleverne på kunstinstitutionerne men også til den daglige undervisning.