Julie Stavad er årets Kørner-kunstner

Det er en stor glæde nu at kunne afsløre, at vi på lærerkursus ifbm. ferniseringen på Kørners Kunstkonkurrence på Vejle Kunstmuseum skal workshoppen med den udstillingsaktuelle billedkunstner, Julie Stavad.

Julie Stavad (1987) er en dansk billedkunstner, der er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2015. Hun bor i øjeblikket i København.

Stavads arbejde er grundlæggende skulpturelt og dekontekstualiserer måder, vi betragter objekter og rum på. Hos Stavad er skulpturen en legemliggjort form, der på associativ vis bringer skulpturobjektet, sproget og kroppen i samspil.

På workshoppen vil der både være tid til artist talk, ligesom vi skal afprøve praksisinspirerede øvelser udledt af værket “Det pressede hjerte“, som lige nu udstilles på Vejle Kunstmuseum.

TILMELD dig lærerkurset her.