Inspiration til nye forløb?

Snart er sommerferien slut, og vi skal i gang med at planlægge vores kommende skoleår. Til formålet søger vi forløb, øvelser/briefs osv. til deling og inspiration medlemmerne imellem. ALT har interesse og intet skal være perfekt for at kunne deles.

materialebanken kan du allerede finde inspiration til nye forløb – i design ligger der forløb om eksempelvis nudging og branding og i billedkunst ligger der forløb om alt fra overflader til kroppen.

Og glem ikke Billedkunst-og Designlærerforeningens eget materiale BILLEDER UDEN FOR RAMMERNE, der både indeholder øvelser til tatto, conturing, murmaleri, billboards og meget andet. Vær desuden opmærksom på, at der også findes et fantastiske undervisningsmateriale til fotografi – som vi har udviklet i samarbejde med Fotograflinjen på Medieskolerne i Viborg.

I materialebanken findes også teo.pæd.opgaver – senest om Faglig mundtlighed i billedkunst indsendt af Stine Gørup Sørensen. I teo.pæd.opgaverne er der både mulighed for at blive teoretisk og didaktisk opdateret. I Stine Gørup Sørensens opgave findes eksempelvis et forløb om mad i kunsten.

Tjek materialebanken ud – og indsend endeligt materiale til inspiration for alle andre. Materialet indsendes til Gitte Rye eller Ole Nystrøm.

Stadig ikke medlem? Meld dig ind her.