3 fantastiske fordele ved at være medlem af BDf

Der er rigtig mange fordele ved at være medlem af BDf. Her kan du læse om tre af dem – og samtidig se, hvem fra bestyrelsen, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål hertil.

Fordel nr. 1: 
Som betalende medlem af BDf modtager du bl.a. vores medlemskort, som er det kort, du skal fremvise, når du vil gratis ind på de museer, kunsthaller og udstillingssteder, vi samarbejder med. Tjek museumslisten for at vide, hvor du kan bruge kortet. Kontakt Marie Hardgrib ved spørgsmål og kommentarer til museumslisten.

Fordel nr. 2:
Som betalende medlem af BDf har du adgang til vores materialebank. For at komme ind på materialebanken skal du bruge den kode, du har modtaget, da du meldte dig ind. Kontakt Elisabeth Østergaard, hvis du har spørgsmål til betaling og kode.

Fordel nr. 3:
Som betalende medlem kommer du altid billigere på BDfs kurser ligesom du hvert år modtager vores magasin, TEGN.

Andre medlemsfordele og medlemsskab?

Du kan læse mere om alle vores andre medlemsfordele her. Og melde dig ind eller forny dit medlemsskab her.