Nyt fra fagkonsulenten – inspiration til virtuelt mulige eksamensprojekter bk c – just in case!

Nyt fra fagkonsulenten – inspiration til virtuelt mulige eksamensprojekter bk c – just in case!

Vi ved jo ikke, hvor længe dette alt sammen kommer til at vare og sandsynligvis er jeg nu overforsigtig – men det er nu rart at vide, at ens eksamensprojektet kan afvikles virtuelt, selvom det forhåbentlig ikke bliver tilfældet. 

Derfor har jeg lavet 3 inspirationsbud på eksamensprojekter, der kunne udføres ved fjernundervisning i billedkunst c (såvel som almindeligt).

I materialet finder I 3 mapper med 3 forskellige problemstilliner/emner. I hver mappe er samlet teoritekster, PP’ere og formulerede krav til elevens praktiske, analytiske og teoretiske arbejde. Der er øvelser, som kan bruges nu eller til et evt. kommende virtuelt eksamensprojekt. [Linket ligger i materialebanken af hensyn til c-rights (red.)]

Det er næsten plug and play, hvis man skulle have lyst hertil. Dog har jeg ikke lavet screencast-o-matic på PowerPoint oplæggene – den må I selv klare, hvis I vil bruge materialet virtuelt.

Og måske bliver det – forhåbentlig – slet ikke aktuelt. Og så kan det også sagtens bruges til helt almindelig fysisk klasserumsundervisning.

De allerbedste hilsner, Bonnie Bay Andersen, fagkonsulent