Tak for bidrag til Kørners Kunstkonkurrence

Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne sige tak til alle jer, der har bidraget med elevværker til deltagelse i Kørners Kunstkonkurrence. Der er indsendt værker fra 50 forskellige hold, der fordeler sig på både billedkunst, design & arkitektur og design. Holdene er fra hele landet: Fra Frederikshavn over Svendborg og til København.

På mandag mødes dommerkomitéen til votering og udvælgelse af værker, og i løbet af næste uge kommer der info ud her på hjemmesiden og på mail til de deltagende skoler om, hvilke værker, der er valgt.

Husk at sætte kryds i kalenderen torsdag d. 27.april kl. 16.00, hvor vi åbner udstillingen på Kastrupgårdsamlingen. Udstillingen åbnes som sædvanligt af billedkunstner John Kørner og museumsleder Mette Sandhoff Mansa, og derudover er det muligt at møde medlemmer af dommerkomiteen.

Vi håber, at I alle vil invitere jeres elever og deres familier med til ferniseringen.

I løbet af august rykker udstillingen til Vejle Kunstmuseum med åbning d. 31. august kl. 16.00. Derfor afholdes det traditionelle lærerkursus i år i Vejle. Lærerkurset afholdes i dagstimerne og så håber vi ligeledes, I vil invitere elever og deres familier med til ferniseringen kl. 16.00. Til denne fernisering vil temaet for 2024 ligeledes blive afsløret.

Dommerkomiteen 2023 består af:

  1. John Kørner, billedkunstner
  2. Sif Itona, billedkunstner, gæstedommer
  3. Mette Sandhoff Mansa, museumsleder, Kastrupgårdsamlingen
  4. Trine Grøne, museumsinspektør, Vejle Kunstmuseum
  5. Bonnie Bay Andersen, fagkonsulent i billedkunst, design og design & arkitektur
  6. Line Højgaard Porse, formand for Billedkunst-og Designlærerforeningen
  7. Lise Yde, medlemskoordinator og bestyrelsesmedlem i Billedkunst-og Designlærerforeningen