Ny bog til billedkunst

Fredag d. 30. april udkommer en ny bog til billedkunst: TAP. Teori til analyse og praksis i billedkunst.

Bogen indholder en introduktion til TAP-metoden, 27 teoriartikler, der også rummer inspiration til, hvordan eleverne kan arbejde med teorien i deres analytiske og praktiske undersøgelser af kunstværker og endelig en Kogebog, der indeholder opskrifter på, hvordan du kan bruge bogens indhold i undervisning og vejledning. Du kan læse mere om bogen her.

Og tirsdag d. 4.maj kl. 16-16.45 afholder forfatterne og forlaget PRAXIS et gratis webinar, hvor forfatterne, Bonnie Bay Andersen og Line Højgaard Porse, vil introducere dig til bogens nytænkende metode og give dig ideer til, hvordan du kan anvende materialet i din undervisningen.

Efterfølgende vil du modtage en kode, der giver dig 10 % rabat på bogen, og du får eksempler på aktiviteter samt forløbsbeskrivelse.

Tilmed dig webinaret her: https://hubs.ly/H0M2XhT0