Dommervoteringen for Kørners Kunstkonkurrence 2020 er i gang!

Igen i år skal lyde et kæmpestort tak for de imponerende mange, flotte værker, der er indsendt til deltagelse i Kørners Kunstkonkurrence 2020. Vi har modtaget værker af meget forskellige udtryk og karakter fra 32 gymnasier fordelt over hele landet.

Dommervoteringen er gået i gang, og som alt andet lige for tiden, foregår voteringen virtuelt. Den virtuelle gennemgang af samtlige værker kræver lidt ekstra tid, og derfor kan vi endnu ikke afsløre, hvilke værker, der skal udstilles både på Vejle Kunstmuseum og siden hen Kastrupgaardsamlingen.

En anden ting, der kræver lidt mere tid, er Corona-situationen og ferniseringsdatoen på Vejle Kunstmuseum d. 29.april kl. 16. Vi håber på at kunne fastholde ferniseringsdatoen – men situationen er jo uvis. Når vi nærmer os påsken, vil vi opdatere jer herpå igen.

Indtil da kan I jo fordrive tiden med at se på nogle af værkerne fra Kørners Kunstkonkurrence 2019.