Storslået fernisering på Kørners Kunstkonkurrence 2019

I fredags åbnede Kørners Kunstkonkurrence 2019 på Vejle Kunstmuseum. Maskinrummet, som er den del af museet, hvor den flot kuraterede udstilling af de udvalgte værker fra Kørners Kunstkonkurrence befinder sig, var fyldt til bristepunktet af gæster, der var interesseret i at se de udvalgte værker i virkeligheden.

Stort tak til alle fremmødte, til Vejle Kunstmuseum, Kastrupgaardsamlingen og John Kørner for at deltage i denne storslåede fernisering.

Fra Billedkunst-og Designlærerforeningens bestyrelse skal dertil lyde et særligt tak til alle de undervisere, der sammen med os går forrest for at vise resten af Danmark, hvor dygtige elever vi har i vores fag – og dermed er med til at understrege vores fags relevans.

Dertil vil vi opfordre alle til at slå forbi Vejle Kunstmuseum over sommeren samt at dukke op til fernisering på Kastrupgaardsamlingen d. 22. august 2019. Vær opmærksom på, at næste skoleårs tema afsløres til ferniseringen på Kastrupgaardsamlingen.

I galleriet herunder kan samtidige udstillede værker opleves, ligesom der også er fotos fra udstillingsåbning ved museumsinspektør Trine Grøne og signeringa af udstillingskatalog og plakater ved John Kørner.