Efteruddannelse i design?

Til efteråret 2019 udbyder Åben Universitet København igen det 15 ECTS-givende kursus Designpraksis, rettet mod billedkunstlærere, som gerne vil erhverve kompetence i designundervisning. Kurset kommer senere på ÅUs hjemmeside.

Kursets indhold: Designpraksis (gymnasierettet)
Kurset er rettet mod gymnasiets billedkunstlærere, som gerne vil opnå en kompetence i design. Forskellige tilgange og discipliner indenfor designpraksis og -teori introduceres med henblik på anvendelse i gymnasial sammenhæng på en videnskabelig reflekterende måde.
Kursets formål er at kunne udnytte konkrete erfaringer med kreative processer med teorier og metoder fra designhistorie, designpraksis og designfagdidaktik. Som resultater af anvendelsen udvikler de studerende konkrete formidlingsopgaver og længere undervisningsforløb, som kan bruges i gymnasiale og andre uddannelser. Undervisningen består af introducerende forelæsninger, eksperimenterende workshops og oplæg fra de studerende.

Nærmere info følger.

NB: Kurset er ikke en del af BDfs efteruddannelseskurser, hvorfor det er ÅU og/eller Mart Tiemensma, man skal kontakte for yderligere info.