Glædelig nyhed for vores fag!

Gennem de seneste par år har vores fag opnået ny status; som A-niveau fag i både billedkunst og design & arkitektur – og samtidig har vi fået en række studieretninger med fagene på A-niveau.

Nu har vi imidlertid en glædelig nyhed mere for vores fag, for Viborg Gymnasium har netop fået ja til at udbyde en ny studieretning, hvor i Design & arkitektur B indgår obligatorisk med Matematik A og Fysik B. Tillykke til Viborg Gymnasium og til vores fantastiske fag.

Samtidig også en opfordring til at søge om lokale studieretninger på jeres gymnasier. Og gerne med kombinationen A, A, B, hvor billedkunst eller design & arkitektur indgår som B-niveau. Det synes særligt oplagt for de gymnasier, der før reformen havde en særlig lokal tradition for netop sådan en kombination.