Fernisering på Kørners Kunstkonkurrence og åbning af Billedkunst-og Designlærerforeningens pris

I torsdags afholdt vi i samarbejde med Kastrupgårdsamlingen, Vejle Kunstmuseum, UVM og John Kørner første fernisering på dette års Kørners Kunstkonkurrence. Tak til alle de fremmødte og kæmpe tillykke til dette års dommerkomitévinder, Lea fra Christianshavn Gymnasium. Se et udpluk af fotos fra ferniseringen – men vigtigst; kig forbi den smukt og professionelt kuraterede udstilling på Kastrupgårdsamlingen.

I samme anledning er Billedkunst-og Designlærerforeningens pris nu åben til afstemning. Prisen blev oprettet i 2021 som en mulighed for at medlemmer af BDf kunne få mulighed for at stemme på et BDf-vinderværk i forbindelse med Kørners Kunstkonkurrence. STEM HER.

Det er muligt at stemme én gang på ét værk. Og afsløringen af BDf-vinderen findes til fernisering på Vejle Kunstmuseum torsdag d. 31.august kl. 16 (hvor vi forinden afholder lærerkursus – se her).