15.november 2023: Bæredygtigt tekstil og andre stoflige materialer

I fagene billedkunst, design og design & arkitektur oplever vi en stærkt stigende interesse for at forstå og arbejde eksperimenterende med tekstiler og andre stoflige materialer – måske inspireret af tidens trends, behov for analoge virkeligheder, drømme og fortællinger samt visuel inspiration fra iværksættere, influencere, undervisere…! 

I tråd med den stigende interesse er formålet med dette kursus at viderebringe inspiration til nye og overraskende måder at undervise i emnet på, hvor I som kursusdeltagere vil opleve helt konkrete øvelser, kreative udfordringer og appellerende sanseerfaringer. 

Når vi afslutter kurset, er det intentionen, at I tager materiale med hjem, som kan anvendes direkte i undervisningen. 

Indhold
Kurset bliver afholdt i fantastiske omgivelser på VIA University College i Herning, som har design som omdrejningspunkt for alle deres uddannelser. 

Her vil I blive undervist af Anne Louise Bang, som er Textile Designer PhD og Senior Associate Professor i Design & Sustainability på Center for Creative Industries & Professions – Anne Louise Bang er også tilknyttet University of South-Eastern i Norge. 

Anne Louise Bang vil på kursusdagen i tre workshops have fokus på:

  1. Sashiko-Broderi 
  2. Overflade-manipulering af tekstiler
  3. Biolæder 

Detaljeret program for dagen følger – inkluderet i prisen er forplejning og materialer inkl. øvelsesvejledninger.

Målgruppe
Alle undervisere i billedkunst, design og design & arkitektur.

Tid og sted
Onsdag den 15. november 2023, klokken 09:00-16:00. 

VIA University College, Birk Centerpark 5, DK-7400 Herning.

Pris
1200 kr. for medlemmer/1600 kr. for ikke-medlemmer.

Senest søndag den 1. november hér.

Tilmelding
Tilmelding er bindendeVed tilmelding siger du ja til, at vi opbevarer info om din mail, arbejdsplads og fag, således vi kan kontakte dig ifbm. kurset. Husk at skrive det fulde navn, fag og arbejdsplads samt skolens EAN-nr.

Kontaktperson fra Billedkunst-og Designlærerforeningen: CS@hogym.dk