NYT OM: Fernisering på Kørners Kunstkonkurrence

NYT fra gruppen bag Kørners Kunstkonkurrence:

Kære alle deltagere og udstillere på Kørners Kunstkonkurrence

Vi kan pga. coronarestriktionerne og det indendørs forsamlingsloft på max fem personer desværre ikke invitere til vanlig fernisering af Kørners Kunstkonkurrence på Vejle Kunstmuseum, med glade deltagere, undervisere, forældre og gæster i øvrigt. Det er vi meget kede af!

Men vi har fundet et fantastisk alternativ:

Ferniseringen foregår i år den 28/4 som LIVESTREAM fra kl 16. Her vil vi byde velkommen i udstillingen på Vejle Kunstmuseum og først og fremmest vil John Kørner afsløre årets vindere af Kørners Kunstkonkurrence i forbindelse med hans åbningstale.

Vi håber, at mange af jer vil se med og skåle for at fejre årets vindere af konkurrencen. Alle er efterfølgende meget velkomne til at besøge udstillingen på Vejle Kunstmuseum, men husk coronapas / test forinden. Vi glæder os meget til onsdag 28/4 kl. 16.00.

NB: Livestreamingen bliver en facebookbegivenhed, som vi linker til her fra hjemmesiden og på Billedkunst-og Designlærerforeningens facebookside.

Mange hilsner
Kørners Kunstkonkurrence