Studieretning med Billedkunst A eller Design & arkitektur A?

Udmeldingen fra UVM er netop kommet ifht. frist for indsendelse af ansøgning om lokal studieretning – og det er d. 1.maj 2021. Inden længe skulle rektorerne på gymnasierne også modtage denne information.

I forbindelse med udmeldingen vil vi i Billedkunst-og Designlærerforeningen forsøge at organisere nedsætningen af en gruppe, der vil networke omkring udviklingen af studieretninger med Billedkunst A og Design & arkitektur A.

Derfor håber vi, at de gymnasier, der allerede har studieretningerne (Aarhus Katedralskole (Design & arkitektur A), Gefion Gymnasium (Billedkunst A), Aarhus Statsgymnasium (Billedkunst A)) vil være med i denne gruppe sammen med alle jer, der ligeledes arbejder på at få en lokal studieretning ud til jer.

I første omgang bedes I kontakte Formand Line Højgaard Porse, hvis I er interesserede i at indgå i et sådant frivilligt netværk.

Når I skriver til lh@vghf.dk bedes i skrive emnet “Studieretning med A-niv” i emnefeltet.

Mange hilsner
BDf