Hvad kan du glæde dig til på FIP/GF-kurset til marts?

Der er virkelig mange ting, du kan glæde dig til – og snart kommer et opdateret og detaljeret program ud for de to kursusdage d. 5.-6.marts 2020 skabt i samarbejde mellem fagkonsulenten og Billedkunst-og Designlærerforeningen.

Én af de ting, vi i foreningen glæder os særligt til, er aftenprogrammet på dag 1. Her får vi – efter middagen – besøg af Signe Parkins, der i sin workshop “Streg og komposition” vil introducere os for små øvelser med fokus på streg, linjeføring og komposition. Igennem øvelserne vil hun vise os, hvordan vi med helt simple greb kan sætte gang i elevernes billedskabelse og gøre op med frygten for at fejle og tegne ‘grimt’.
Imens vi workshopper er der i øvrigt også mulighed for at få sig en drink.

Du kan stadig nå at tilmelde dig kurset her.


Signe Parkins (f.1979) er illustrator, billedkunstner og tegneserietegner. Signe er uddannet fra Designskolen I Kolding i 2007. Hun udstiller løbende og har udgivet en række markante bøger, primært til voksne, hvor hun eksperimenter med tekst og tegning. I 2015 udkom et udvalg af dagbogsblade fra hendes omfattende skitsebogsproduktion i Signe Parkins & Drawings. I 2017 udkom den rimende voksenbilledbog Tusindfryd og i 2019 udkom kunstbogen Grøde. Hun har vundet flere priser for sit arbejde.