Inspiration til forløb om ”PAPiR” i forbindelse med Kørners Kunstkonkurrence 2019

I gruppen omkring Kørners Kunstkonkurrence arbejder vi på højtryk for at få en lækker plakat på gaden – indeholdende info om alt det, der er relevant at vide i forbindelse med konkurrencen, der løber af stablen i foråret (læs mere om konkurrencen her). I Materialebanken ligger allerede et inspirations-ppt indeholdende et væld af forslag til kunstnere, der arbejder i og med papir – og som noget helt nyt, ligger der nu også (under forløbsplaner) inspiration til et forløb i “PAPiR”, herunder forslag til relevant litteratur, udstillingsbesøg og praktiske øvelser. Så nu bliver det da næsten ikke nemmere at indtænke et forløb til deltagelse i Kørners Kunstkonkurrence 2019 😀

Derudover vil vi gerne sige tusinde tak til Louise Langaa Munter fra Nyborg Gymnasium, der har været så venlig at dele et tidligere eksamensprojekt (bk) med temaet Pop-op-papir, hvori der også er en masse inspiration at hente.

Som medlem af Billedkunst-og Designlærerforeningen kan du frit benytte sig af både inspirations-ppt og forslag til forløb – og du kan melde dig ind i foreningen her, hvorefter du modtager en kode til Materialebanken. Ud over Materialebanken har vi også en række andre gode tilbud til vores medlemmer.