Nyhed på EMUen: Uddybning af vejledningen i billedkunst, design og design & arkitektur

Kære alle sammen

Det sidste halve års tid har dygtige undervisere arbejdet på at udbygge vejledningerne til 2017 læreplanerne med inspirerende og meget udførligt beskrevne og illustrerede eksempler på problemfelter, forløb og undervisningsaktiviteter inden for billedkunst, design og design & arkitektur. Stor tak til Janne Yde og Ole Nystrøm for en virkelig stor indsats, som jeg håber, I vil få masser af glæde af derude. Jeg oplister overskrifterne på de enkelte supplerende bilag til vejledningerne samt en kort teaser, så I kan få en fornemmelse af, hvad der gemmer sig inde i de enkelte dokumenter.

Jeg har valgt at adressere alle fag i dette nyhedsbrev, da der er rig mulighed for at bliver inspireret på tværs af fagene og gennem mindre eller større modifikationer tilrette materialerne til sit eget fag.

De bedste hilsner Bonnie Bay Andersen, Fagkonsulent

Se materialet her: Nyhed om supplerende vejledningsstof.