Temaer i kunsten 2 udkommer i løbet af juni

Temaer i kunsten 2 behandler kunstens mange udtryk, stilarter og medievalg fra renæssancekunst til samtidskunst og fra freskomaleri til digital kunst. Bogen indeholder omkring 150 værkeksem- pler af klassiske kunstværker samt af internationale og danske samtidskunstværker fra de sidste ti år. Herved illustreres, hvordan den ældre og den nyeste kunst ofte er relaterede, og hvordan kunstens udvikling på én gang er præget af kontinuitet, brud og nyskabelse.

Kapitlerne i Temaer i kunsten 2 rummer en større grad af aktualitet, mere udførlige analyser og et større fokus på kunstens rolle i samfundet end Temaer i kunsten 1. Dette afspejler sig bl.a. i de praktiske øvelser, der vægter både den æstetiske og den innovative tilgang til at skabe kunst.

Uddrag fra bagsiden af Temaer i kunsten 2, der udkommer i løbet af juni. Bogen er udgivet på Det ny Forlag