Nyt fra fagkonsulenten – Opdaterede vejledninger med nyt layout

Læreplanerne ændrer sig ikke med mindre politikerne bestemmer sig for, at vi skal have en reform eller revidering – men vejledningerne er dynamiske dokumenter, der opdateres hvert år i juni. I år er de nye vejledninger dog først lige landet, da de alle har undergået en ændring af layout.


I år er vejledningerne i alle fag bearbejdet med fokus på, hvordan vi arbejder med elevers globale kompetencer og medborgerskab og ændringerne i layout har desuden medført flere sproglige opstramninger i især vejledningen til billedkunst.


På side 4 i vejledningen står der nu altid, hvilke dele af vejledningen, der er bearbejdet i den pågældende revidering. 


Find de nye vejledninger under din læreplan her:
https://www.uvm.dk/gymnasiale-uddannelser/fag-og-laereplaner/laereplaner-2017