19.april 2023: GRØN ARKITEKTUR

Fra barokkens slotte og frem til modernismens villaer og offentlige byggeri har den omkringliggende natur været indtænkt i arkitekturen. I de senere år har et samfundsmæssigt fokus på bæredygtighed og byernes voksende bebyggelse medført en ny form for arkitektur, der er centreret om at gøre bygninger grønne og skabe rekreative rum, der er gode og sunde at opholde sig i. GRØN ARKITEKTUR handler derfor om at kombinere natur og byggeri på en velovervejet måde, så stil, funktion, bæredygtighed og oplevelse harmonerer. 

Emnet GRØN ARKITEKTUR er aktuelt i forhold til bæredygtighed som tema, og relevant fordi mange byggerier i dag skal være klimavenlige, men samtidig også gerne må være æstetisk flotte. Der har i flere år været øget fokus på at bo grønt i byerne – hvordan kan det lade sig gøre, og hvilke ideer har nutidens arkitekter? Kurset kombinerer både det teoretiske og kunsthistoriske indenfor emnet med det praktiske, hvor kursisterne selv skal skabe GRØN ARKITEKTUR.

Program:

Underviser:
Jonas Wolter, lektor i Historie og Billedkunst, Rosborg Gymnasium 

Tid og sted: 
Onsdag den 19. april 2023, klokken 09:00-15:00 på Rosborg Gymnasium & HF, Vestre Engvej 61, 7100 Vejle (lokale 6.11). 

Pris:
1200 for medlemmer og 1600 for ikke-medlemmer 

Tilmelding og frist: 
Tilmelding senest onsdag den 15. februar 2023 – tryk her.

Tilmelding er bindendeVed tilmelding siger du ja til, at vi opbevarer info om din mail, arbejdsplads og fag, således vi kan kontakte dig ifbm. kurset.