Infomail til deltagere i Kørners Kunstkonkurrence 2022

I dag har alle deltagere af dette års Kørners Kunstkonkurrence modtaget følgende mail.

___

Kære alle

Mange tak for jeres/jeres elevers deltagelse i Kørners Kunstkonkurrence 2022 med temaet NATURLIGVIS

Med denne mail følger info om hhv. vinderprojekter og praktikaliteter omkring udstillingen af vinderprojekter på hhv. Vejle Kunstmuseum d. 06.04.2022 kl. 16-17.00 og hen over sommerperioden, hvorefter udstillingen rykker til Kastrupgårdsamlingen fra d. 25.08.2022 med fernisering fra kl. 16-17.00

FERNISERING OG PRISUDDELINGER

Hvad end dine elevers værker er blandt de vindende projekter eller ej, inviteres du og dit billedkunst- og/eller designhold hermed til udstillingens to ferniseringer, som afholdes hhv. d. 06.04.2022 kl. 16-17.00 på Vejle Kunstmuseum og d. 25.08.2022 16-17.00 på Kastrupgårdsamlingen. Elevernes familie og venner er desuden også hjertelig velkommen.

Til begge ferniseringer vil der være tilknyttet særlige begivenheder: 

  • På Vejle Kunstmuseum kåres årets dommerkomitévinder
  • På Kastrupgårdsamlingen kårer vi som noget nyt Billedkunst- og Designlærerforeningens pris, som I som medlemmer af BDf skal kåre vinderen af. Afstemningen åbner med ferniseringen i Vejle – hold øje med hjemmesiden

UDVALGTE VÆRKER – se her: VINDERE AF KØRNERS KUNSTKONKURRENCE 2022

Blandt ca. 500 indsendte fra ca. 50 forskellige hold fra 40 forskellige gymnasier og med vidt forskelligt formsprog og udtryksform har dommerkomitéen imidlertid udvalgt 30 værker, der på fineste vis evner at undersøge ’naturligvis’ på en original, virkningsfuld og interessant måde.


INDSENDELSE OG AFHENTNING AF VÆRKER

Kunstnerne bag de 30 vinderværker afleverer eller sende deres værker til Vejle Kunstmuseum, Flegborg 16-18, 7100 Vejle så de er MODTAGET allersenest fredag d. 25.martsl kl. 12.00. Værkerne kan også afleveres på museet i tidsrummet 9-14 efter bekræftet aftale med Trine Grøne tlf. 40167053 eller mail trigr@vejle.dk , eller sendes med post til museet. Mrk: Kørners Kunstkonkurrence. Vær i god tid, send allerede nu! 

Værkerne skal afleveres udstillingsklar, dvs. indrammet og klar til ophængning. Videoværker afleveres eller sendes som fil eller lignende. Kunstmuseerne står for fremvisning i udstillingen.

Udstillingen varer fra d. 6.april til d. 2. oktober 2022. Værkerne skal afhentes på Kastrupgårdsamlingen fra når udstillingen lukker ned. Værkerne skal afhentes på Kastrupgårdsamlingen fra d. 24. oktober – 9. december 2022.  Det er kunstnerne bag værkerne og/eller gymnasiet, der har ansvaret for at afhente værkerne og værkerne SKAL afhentes (man kan altså ikke bare lade dem blive på Kastrupgårdsamlingen). Uafhentede værker vil blive destrueret efter d. 9. december.

På vegne af dommerkomitéen,

Formand for Billedkunst-og Designlærerforeningen

Line Højgaard Porse