Nye rabataftaler med Magasinet Kunst, CC og nyt fyraftensmøde

I Billedkunst-og Designlærerforeningen arbejder vi hele tiden med at udvikle vores medlemsfordele, så vi fortsat bliver en interessant forening at være medlem af.

Derfor er vi rigtig glade for at kunne fortælle jer, at vi netop har fået en ny rabataftale i stand med Magasinet Kunst (der fortsat giver 20% på årsabonnementet) – og derudover også til deres nye magasin Magasinet Arkitektur & Design, der udkommer for allerførste gang til november. Selvfølgelig kun for medlemmer af foreningen.

Og så er vi også netop blevet kontaktet af CC (Copenhagen Contemporary), der har tilbudt os ikke blot 50% på indgangsbilletten – men, at man som medlem af Billedkunst- og Designlærerforeningen kan komme gratis ind mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Sidst – men ikke mindst – har vi et nyt fyraftensmøde på programmet. Denne gang på naturskønne Rønnebæksholm.