Overvejer I at søge lokal studieretning med billedkunst og/eller design?

Overvejer I på dit gymnasium at søge om lokal studieretning med billedkunst og/eller design som et af studieretningsfagene? Så er deadline for ansøgning i starten af maj. Spørg din rektor, som har fået et skriv herom i sin mailboks.

Hvis I overvejer, om en lokal studieretning med billedkunst og eller design kunne være noget for jer, så tænk over, hvilke fag og andre faglige traditioner, der står stærkt på netop jeres gymnasium.

Har eller havde jeres skole eksempelvis en særlig tradition for sprogfag, hvad så med at søge lokal studieretning A+A eller A+A+b med: kinesisk/italiensk/arabisk/spansk/fransk/tysk A + design&arkitekur/billedkunst A eller B?

Eller måske har eller havde I særlig lokal tradition for naturvidenskabelige fag, hvad så med at søge: matematik/biologi/bioteknologi/kemi/fysik + design & arkitektur/billedkunst A eller B.

Konstellationen kan jo være AA eller i AAB, hvor billedkunst eller design tilknyttes som A eller B niveau?

Der er nærmest et hav af muligheder for studieretninger, som også kunne styrke andre fag og give et mere diverst studieretningsbillede end de mange retninger med samfundsfag, engelsk og matematik.