27. feb.-28. feb. 2025: FIP/GF-kursus “FÆLLESSKABER og faglig trivsel”

Igen i år inviterer Billedkunst-og Designlærerforeningen i samarbejde med fagkonsulenten på to-dages kursus med temaet FÆLLESSKABER og faglig trivsel.

Målgruppe:
ALLE billedkunst-, design-, design & arkitekturundervisere på gymnasialt niveau (stx, hf, htx, hhx). Tag din billedkunst/designkollegaer under armen og duk op til to dejlige dage sammen med en masse fagkolleger.

Tid og sted:
Torsdag d. 27.februar til og med fredag d. 28.februar 2025 i Middelfartområdet. Vi skal indlogeres på Trinity Hotel (https://trinity.dk/) på dag 2 skal vi samarbejde med CLAY Keramik Museum (https://claymuseum.dk/) og keramiker Helene Thing og naturvejleder Rikke Vestergaard.

Foreløbigt program (endeligt program foreligger i løbet af efteråret):

Torsdag den 27.februar kl. 9.30-16.00 (ordinært FIP-kursus) – program følger. Men som altid vil der være praksisnære workshops at glæde sig til.

Derefter transporterer vi os til Trinity Hotel, hvor vi skal overnatte. Her følger der eftermiddagshygge med drinks, middag og kreativt aftenarrangement med Pærfekt Croquis (https://www.paerfekt.dk/).

Fredag den 28.februar kl. 8.45-15.15
Dagen står i BDf-tegn, og her afholder vi vores årlige generalforsamling og generalforsamlingskursus – i år i samarbejder vi med CLAY Keramik Museum. Dagen starter med ordinær generalforsamling på CLAY, hvorefter resten af dagen står på workshops og omvisninger. Undervejs spiser vi en dejlig frokost.

Se programmet for fredag d. 28. februar 2025 her: FIP_GFk_dag-2_2025

Pris og tilmelding:
Pris for den samlede pakke: to-dages kursus inkl. forplejning, 2-retters middag m. vin, overnatning og kreativt aftenarrangement (dag 1 og dag 2):

  • Medlemmer af BDf: 2300kr
  • Ikke-medlemmer af BDf: 2700kr
  • Dertil skal indregnes prisen på FIP-kurset (dag 1 ekskl. middag, overnatning og kreativt arrangement)

Alternativ pris:
Ønsker man udelukkende at deltage på dag 2:

  • Pris for kursus og forplejning på dag 2: 700kr for medlemmer

OBS: Husk at tilmelde jer FIP kurset separat her (gennem GL-E)

Tilmelding (ekskl. FIP) allersenest 20.december 2024 – og gerne før: her.

Tilmelding er bindendeVed tilmelding siger du ja til, at vi opbevarer info om din mail, arbejdsplads og fag, således vi kan kontakte dig ifbm. kurset.


Mange hilsner
BDf og fagkonsulenten